Www intai makcik mandi berkemban com

Posted by / 05-Aug-2017 19:03

Akhirnya aku berterus terang mengatakan yang aku dah ada pilihan hati sendiri tapi tak mampu nak tolak pinangan datuknya well indeed kita kena cari jalan keluar supaya semua orang puas hati, by the way dia sambung belajar kat universiti berkenaan sebab boring juga tunang lama-lama dan seperti aku dia juga tak mampu nak kata tidak kepada datuknya.

Akhirnya kami mengambil kata putus untuk sama-sama membentangkan perkara ini kepada keluarga masing-masing dan kalau perlu kami akan bersemuka dengan mereka.

Berbalik kepada tunangku kami tak pernah bersua atau bertegur sapa dan selalu mengelakkan diri daripada bertemu, setiap kali dia ada di kampung aku tak akan balik, pernah sekali dia mengutus warkah kepadaku tapi ku balas dengan bahasa yang agak keras walaupun tutur bahasanya boleh mencairkan hati mana-mana perempuan yang menatap warkah berkenaan.

Pengajianku di universiti akan mengambil tempoh tiga ke empat tahun jadi adakah dia sanggup menanti begitu lama hingga lebih lima tahun nanti sedangkan usia pertunangan kami telah melampaui tiga tahun.

Agak lama juga untuk memecahkan kebuntuan kerana tiada seoranpun yang mahu membuka mulut last-last aku give-up sebab lagi lama lagi lambat aku balik nanti.

Aku terus bertanya perlu apa dia mahu bertemu denganku sebab mengikut syarat yang ku berikan kepada datuknya….dia memotong I undersatand fully understand sebab itulah dia mahu bertemu denganku.

habis baju dan kain batik yang dia pakai basah.kopi panas .., dia menjerit mintak tolong.pun aper lagi..tanpa membuang masa terus saja datang membantu..ketika itu aku pun panik.. Aku tergolong dalam profesion yang agak berpengaruh juga di negara kita ini dan punya cukup segalanya untuk bersyukur dengan kehidupan yang aku alami kini.

pada suatu hari.pergilah kerumah awek aku di selangor.keluarga awek aku semuanya telah lama mengenaliku.seingat aku , aku pergikerumahnya pada hari raya ke 5 tahun lepas. Saya rasa sudah sampai kemuncak lalu saya lepas kan kat dalam patat Nor. Saya pun memakai pakaian saya dan Nor pun memakai semula pakaiannya. Lama jugak kami berbuat pasal nikmat yang kami lakukang tadi. Nukilan Terlebih mohon maaf kalau kisah ini membosankan tapi inilah drama yang akhirnya telah menukarkan pola hidupku sehingga kini.Jangan bertindak keterlaluan kelak memalukan famili sendiri katanya bukankah masih ada hari esok buat kita katanya memujuk sambil meramas-ramas tanganku.Masa terus berlalu dan aku dahpun menamatkan pengajianku di kolej serta cukup bernasib baik dapat menyambung pengajian peringkat ijazah di salah sebuah universiti begitu juga dengan kekasihku kami sama-sama diterima masuk jadi harapan untuk bersama kian menggunung.aku bertanya kepada mak awek aku,nak pancut kat dalam ker kat luar.awek aku kate kat luar lah ye man.sebab makcik masih subur ni.. untuk meyakinkan dia tetapi…ketika sampai klaimax aku terus aje panjcut air mani aku kat dalam pantat mak awek aku dan ku rasakan terkena varginnya disebabkan kuat nya pancutan air mani aku itu..ketika itu mak awek aku dia sedar aku hendak klaimax lalu dia cuba menarik pantat nya untuk mengeluarkan batang aku tetapi aku peluk kuat2 sambil itu.awek aku merayu2 kepada aku janganlah pancut kat dalam plezzzzzzz.tolonglah man..jangan pancut kat dalam..tetapi aku tidak peduli..akuterus memancutkan air mani yang sebanyak munkin..lebih kurang 2 minit baru lah aku berhenti memancutkan airmaniku tetapi batang ku masih berada didalam pantat mak awek aku..tiba2 awek aku masuk kedalam terkejut besar.awek aku pun terkejut.sama2 tergamam…sebab awek aku masuk dalam keadaan bogel…dia kata.dah lama balik dah.dengar bunyi yang pelik2 dalam bilik mak .dia mengintailah.cakap..rupa2nya awek aku dia tengok aku buat perojek dengan emak dia dari mula lagi.je dia malas nak kacau.. Ketika itu aku berumur dalam 17 tahun kami selalu bertemu semasa pulang darisekolah.selalunya kami bertemu di belakang sekolah dan berbual-bual biasa lah anak muder kan. Aku memberontak tak mahu menerima pinangan berkenaan dengan berhujah menentangnya daripada orangtuaku.Sambil berbual bual dia menyuruh saya telipon dia malan nih apa lagi saya cakap tak dak masaala setelah lama kami berbual sampai pukul 4.00 petang jadi saya pun pulanglah. Mereka juga sebenarnya lebih merestui hubunganku dengan kekasihku itu tetapi mereka tergamam dan tak dapat untuk berbuat apa-apa sebab pinangan itu datangnya daripada seorang yang sangat-sangat disegani serta dihormati dalam kampung kami.

www intai makcik mandi berkemban com-58www intai makcik mandi berkemban com-90www intai makcik mandi berkemban com-16

penuh air mani aku dalam mulut mak awek aku..kemudian mak cik kamariah bersuara.fuck mak cik cepat..nanti ila(awek aku ) balik nanti..susah kita..nanti.tanpa buang masa aku terus saja fuck mak awek aku..fuhhhh…ahhhhhhhh….inilah pertama kali aku betsetubuh dengan perempuan cukup fuck semakin laju….tersekat2 suara makcik kamariah kesedapan.tiba2 kurasakan makcik kamariah telah klaimax dulu.. itu.kemudian aku pun fuck dengan awek aku pulak.sebulan lepas tu aku pun kawin dengan awek aku..itu…kira2 3 bulan selepas kejadian itu awek aku pun mengandung..terrmasuk mak awek aku sekali.aku tahu sangat anak dalam kandungan mak awek aku itu mesti aku punya benih…tetapi bapak awek aku tak tahu…perkara itu telah disahkan semdiri oleh mak awek aku itu… Nukilan Pada hari khamis malam jumaat aku terlah berjanji dengan seorang gadis bernama nor untuk menelifon dia. Apa lagi, saya pun tangal kan lah semua pakaiyan Nor. Sungguhpun semasa aku di kolej (la ni dah jadi universiti) dulu aku mempunyai seorang kekasih (masih di tahap intermediate – belum sampai tenggek menenggek) dan menurut katanya ia juga mempunyai kekasih hati (belajar di U yang berlainan).

One thought on “www intai makcik mandi berkemban com”

  1. A source tells the magazine that Portman and hot Brazilian actor Rodrigo Santoro have been dating quietly "for about a month." The source goes on to say that they are keeping a low profile but that her friends think he's "a very sweet guy." Meanwhile, Ryan Gosling has also been pursuing the pint size Closer actress after splitting up with his long-time girlfriend Rachel Mc Adams.